Plight (Oppstart)


Hei bloggen!

Velkommen til bloggen vår Plight( Protector light).

Her på denne bloggen kan dere følge vår prosess fra start til slutt om vårt prosjekt Plight. Vi er en gruppe på fire studenter, bestående av tre elektroingeniører og en dataingeniør.

Prosjektet vårt går ut på at vi skal lage en turret softgun, som vil være i stand til å skyte og sikte automatisk. I tillegg skal den også kunne styres manuelt med hjelp fra en joystick. Vi vil også senere sette et kamera på geværet slik at vi har muligheten til å sitte på trygg avstand, men fortsatt ha muligheten til å ha full kontroll over geværet samt å kunne se det samme som om vi skulle vært der personlig.

Vi skal bruke Arduino mikrokontrollere og Raspberry Pi fra Dronezone, og vi skal programmere det i C ++, som også er det vi mest sannsynlig skal bruke for å programmere kontrollsystemet for joysticken.

Det første delmålet til prosjektet vil være å lage et skikkelig design på planen vi har kommet frem til. Dette er ganske avgjørende for videre arbeid, når alt skal settes sammen til et og fungere til slutt. Noen deler skal bli printet ut via en 3D printer, så det er relativt viktig at alt stemmer da. Dette gir jo oss også et perspektiv på hvor stor turreten vil bli, når den er ferdig.

Vi blogges 🙂

 

 


Leave a Reply