Gruppe 1 Oppdatering


Dagen I dag bød på mange utfordringer. Alt fra motorer som ikke fungerer, til feilkoblede sensorer måtte håndteres. På dette punktet er det testingen som begrenser oss. Ettersom at vi kun har en drone, får vi ikke testet de forskjellige komponentene samtidig.

Sensorer:

Sensorene fungerer på dette punktet nesten som de skal. Det eneste problemet er at sensor nr. 3 gir oss i overkant mange feilmeldinger. Vi har prøvd å bytte selve sensoren, div ledninger, hvilken inngang den går til, og hvilken kode som styrer sensoren. Dessverre har ingen av disse tiltakene lyktes. «Jakten» på riktig løsning fortsetter i morgen.

Motorer:

Et av de større problemene vi har møtt gjennom dette prosjektet er at motorene ikke får nok strøm til å kjøre på ønsket hastighet. Det er alltid 2 eller 3 motorer som kjører som de skal, mens de resterende motorene roterte saktere eller stod stille. Dette ble midlertidig løst da vi koblet motorene til individuelle strømkilder, men dette er selvfølgelig en løsning som er uaktuel på den ferdige dronen.

Videre denne dagen jobbet vi med dokumentasjon og presentasjon. Vi begynte også på animasjonen som skal være med i filmen vår, samt startet filmingen av diverse scener som skal være med.


Leave a Reply