Oppdatering UKE 40/41

De siste tre ukene har vi jobbet med å få skjært til glass slik at vi kan få flere etasjer på Alarmboten. Vi trenger flere etasjer ettersom vi har tenkt å koble sammen tre aurdioner på bilen for å få bedre oversikt og orden på systemet. En arduino som skal styre bilen, en arduino som skal styre tårnet vi skal ha alle sensorer koblet til og en arduino vi kobler til Wi-Fi.

Vi har testet ut forskjellige sensorer, der vi har koblet sammen høytallere for å få spillt av alarmen, koblet opp bevegelsessensorene med en servo og bygd et tårn med lego som beveger seg og kikker mot den sensoren som trigger alarmen. Vi har også jobbet med en LCD skjerm for å vise status på bilen som også vises på websiden. 

Vi har laget en liten oversikt over hvordan systemet vil se ut ved hjelp av UML diagrammer. Dette har gitt oss en litt bedre forståelse over systemet og slik at alle tenker og ser for seg likt. 

I dag har vi fått WiFi modulen og har begynt på en sql og webserver, laget log-in side til websiden vi skal bruke, dette gjør vi for å aktivere/deaktivere og oppdatere status på alarmboten og gi advarsler enkelt, selv om personen som bruker alarmboten ikke er hjemme.

12088060_10206743479216831_8335223069035539020_n


Leave a Reply