ShotBot. SISTE DAG FØR EKSAMEN!


Hei!

I dag er den siste dagen vi jobber med dette faget! Det har vært veldig spennende og lærerikt og det håper vi det har vært for alle de andre gruppene også. Vi vil bruke den siste anledningen til å fortelle dere om hvordan dette faget har vært for oss.

 Fortell litt om hvordan dette faget har vært for deg:

Vegard Smedsvik: “Faget har vært fullt av utfordringer og lærerike dager.  Gruppen har stått sammen i tykt og tynt, noe som har gjort at vi har hatt det mye gøy sammen. “.

Alexander Schinnes: “Det har vært et interessant fag  hvor vi har fått muligheten til å sette teorien vi har lært ut i praksis. Vi har møtt på flere utfordringer og bugs ettersom koden vokser, men har fått fikset opp i det meste. Det har vært morro å jobbe sammen om å skape et produkt!”.

Vegard Lia: “Jeg syns faget har vært bra. Veldig mye jobb, spesielt mot slutten, men veldig gøy. Bilen fungerer bra, og vi håper den gjør det også i morgen:) Den gjøre mye av det vi håpet den skulle gjøre når vi først satt oss ned en gang i august. Det var veldig mange rare problemer som var mye jobb og styr å finne ut av, og løsningen ga ikke alltid mening. Men, vi fikk til en bra løsning tilslutt.”

Henrik Bekkhus Solberg: “Smart Systems har vært et morsomt og utfordrende fag. Gruppa har fungert veldig bra og vært enig om stort sett det meste. Jeg føler at vi har et bra og morsomt prosjekt som svarer på oppgaven.   “.

Erik Hagen Nymoen: “Det har vært et veldig spennede og lærerikt fag. Gruppa jeg har vært med i har gjort prosjektet veldig interessant. Vi fant tidlig ut hva vi ville lage og vi har nådd dett målet. Mye arbeid i et godt arbeidsmiljø har gitt oss et bra resultat og jeg gleder meg til å vise fram hva vi har lagd. Det var mye press underveis i og med at en annen gruppa har et ganske likt konsept, men vi har gjort vår greie og håper det vil skille seg ut”.

0191bb3fbd4bf612c4cb97227bbc6bd6ff022ac5a0

Koblingskjema

Schematic

 

Her er arduino koden: (ShotBot – Code final) og QT koden: (link).

Lykke til alle sammen!

Hilsen ShotBot.

“There are no secrets to success. It is the result of preparation, hard work learning from failure.” – General Colin Powell